+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Rene Bitorajac / Rene Bitorajac

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Rene Bitorajac / Rene Bitorajac

    IMDb



    Završio je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Završio osnovnu glazbenu školu - instrument truba. Od jezika, služi se engleskim. Aktivno je igrao nogomet. 12 godina je u dramskom studiju ZKM-a.

    Rene Bitorajac je poznat po ulogama u serijama "Bitange i princeze" i "Naša mala klinika" te u filmovima "Kako je počeo rat na mom otoku" , "Ničija zemlja", "Metastaze" za koji je nagrađen zlatnom Arenom u Puli 2009. te "Ljudožder vegetarijanac" za koji je također nagrađen Zlatnom arenom u Puli 2012. te nagradom za najboljeg glumca na Fantastic film festivalu u Austinu, Teksas u SAD-u.

    Pored glume bavi se voditeljskim poslom, Supertalent, (dodjela Večernjakove ruže, dodjela nagrada hrvatskog glumišta, Noć gutača reklama), te pisanjem. "Zurka" na HRT-u, "Mix zone" HRT, 2 scenarija za seriju "Bitange i princeze", predstava "Magic Act Show" igrana preko 300 puta te predstava "SPEKTAKLUK"... Snimio i veći broj reklama za "Ožujsko" i "Ledo".

    2006. je s partnericom Mirjanom Žutić nastupao u prvoj sezoni TV emisije "Ples sa zvijezdama" i stigao do finala. 2009. godine dobiva voditeljsku ulogu novog zabavnog showa Nove TV "Supertalent". 2012. u ulozi je kapetana u odličnom game showu na HRT-u pod nazivom "Volim Hrvatsku". Od 2014. radi kao voditelj u zabavnom showu "Tvoje lice zvuči poznato".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Gosti iz galaksije (1981)
    2. Tajna starog tavana (1984)
    3. Anticasanova (1985)
    4. Gavre Princip - Himmel unter Steinen (1990)
    5. Vrijeme za... (1993)
    6. Svaki put kad se rastajemo (1994)
    7. Letac Joe i Marija smjela (1995)
    8. Vidimo se (1995)
    9. Kako je poceo rat na mom otoku (1996)
    10. Rusko meso (1997)
    11. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    12. Kad mrtvi zapjevaju (1998)
    13. Blues za Saro (1998)
    14. Bogorodica (1999)
    15. Trgovci srecom (1999)
    16. Garcia (1999)
    17. Nebo sateliti (2000)
    18. No Man's Land (2001)
    19. 24 sata (2002)
    20. Svjedoci (2003)
    21. Kajmak i marmelada (2003)
    22. Duga mracna noc (2004)
    23. Duga mracna noc (2005– )
    24. Premijer (2007– )
    25. Nasa mala klinika (2004–2007)
    26. Citulja za Eskobara (2008)
    27. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    28. Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi (2009)
    29. Zakon! (2008– )
    30. Metastaze (2009)
    31. Bitange i princeze (2005– )
    32. Nasa mala klinika (2007– )
    33. Ljudozder vegetarijanac (2012)
    34. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    35. President Nixon's Present (2014)
    36. Zg80 (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:31.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1