+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.451 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Slavica Knezevic / Slavica Knežević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Slavica Knezevic / Slavica Knežević

    IMDb



    Slavica Knežević (Gračac, 17. kolovoza 1955.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    2. Michelangelo Buonaroti (1977)
    3. S.P.U.K. (1983)
    4. Unutarnje rezerve (1986)
    5. Putovanje u Vucjak (1986– )
    6. Kako prezivjeti do prvog (1986)
    7. Dirty Dozen: The Deadly Mission (1987)
    8. Terevenka (1987)
    9. Sumanovic - komedija umetnika (1987)
    10. The Dirty Dozen: The Fatal Mission (1988)
    11. Carobnjakov sesir (1990)
    12. The Little Flying Bears (1990– )
    13. Neunistivi (1990–1991)
    14. Fatal Sky (1990)
    15. Lude gljive (1990)
    16. Olovna pricest (1995)
    17. Mrtva tocka (1995)
    18. Smogovci (1982–1996)
    19. Hlapiceve nove zgode (2000– )
    20. Generalov carski osmijeh (2002)
    21. La Femme Musketeer (2004– )
    22. Pusher II (2004)
    23. Snivaj, zlato moje (2005)
    24. Pusher III (2005)
    25. Bumerang (2005–2006)
    26. Tuzni bogatas (2008– )
    27. Nije kraj (2008)
    28. Bitange i princeze (2005– )
    29. Stipe u gostima (2008– )
    30. Bibin svijet (2006– )
    31. Prva dama Dubrave (2011)
    32. Zabranjeno smijanje (2012)
    33. Ti mene nosis (2015)
    34. Zagrebacke price vol. 3 (2015)
    35. Da sam ja netko (2015– )
    36. Nemoj nikome reci (2015– )
    37. Narodni heroj Ljiljan Vidic (2015)
    38. Praznik demokracije (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 12.05.2018 u 17:57.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1