+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.525
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.888
    Pohvaljen 44.457 puta u 9.335 postova
    Moć reputacije
    1274

    Aldo Tardozzi / Aldo Tardozzi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Aldo Tardozzi / Aldo Tardozzi

    IMDb



    Aldo Tardozzi, rođen 29.08.1974. u Zagrebu, nakon završene Klasične gimnazije u Zagrebu studira filozofiju na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu, a 2001. diplomira Filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Sudjeluje u radu Animacijske radionice SC-a, a dvije godine piše i producira reklamne brojeve na Radiu 101. Pohađa međunarodne seminare za scenarij u Grožnjanu i kao gost na UCLA-u u klasi prof. Lew Huntera gdje sudjeluje kao promatrač rada na sitcomu Veronica's closet (WB). Objavljuje tekstove o filmu u časopisima Filmski ljetopis i Zapis. Organizator i Casting za potrebe snimanja reklamnih i glazbenih spotova. Sudjeluje u međunarodnoj produkcijskoj radionici Production Value (2010). Jezici: Engleski i talijanski.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pocetak jednog lijepog prijateljstva (1998)
    2. Terra roza (2000)
    3. Prica iz Nunica (2000)
    4. Mrtvi kutovi (2005)
    5. Ode Eddy/Eddy's Gone (2006)
    6. Zamjena (2006)
    7. Dolina sunca (2009–2010)
    8. Snapshots (2010)
    9. Dome slatki dome (2010– )
    10. Dnevnik plavuse (2010–2011)
    11. Periferija city (2010– )
    12. Bibin svijet (2006– )
    13. Fleke (2011)
    14. Brak je mrak (2012)
    15. Zagrebacke price vol. 2 (2012)
    16. Larin izbor (2011– )
    17. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    18. U boj (2016)
    19. Siguran Let (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:38.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1