+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.450 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Snezana Stameska / Snežana Stameska

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Snezana Stameska / Snežana Stameska

    IMDb



    Snežana Stameska je makedonska glumica, rođena 1. januara, 1946. godine u Skoplju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vlasnici kljuceva (1968)
    2. Nesto temno i tesko (1968)
    3. Vrakanje od rajot (1969)
    4. Volsebniot voz (1969– )
    5. Maljva (1969)
    6. Koktel za cetvorica (1970)
    7. Aleksandra (1970)
    8. Zedj (1971)
    9. Zalez zad ezerskata zemja (1973– )
    10. Kukla (1973)
    11. Paradoksot na Diogen (1975)
    12. Kartoteka (1975)
    13. Itar Pejo (1977– )
    14. Neli ti rekov (1977)
    15. Zena od malter (1979)
    16. Ucitelot (1980)
    17. Dvojka (1980)
    18. Koga tetin Klimente setase nad gradot (1983)
    19. Neli ti rekov (1984)
    20. Komedijanti (1984– )
    21. Beloto cigance (1984– )
    22. Divo meso (1984)
    23. Na nas nacin (1985– )
    24. Trgovecot od Solun (1985)
    25. Solunski patrdii (1985– )
    26. Za troska sreka (1987)
    27. Picasso (1987)
    28. Trst via Skopje (1987– )
    29. Sili vo vozduhot (1992)
    30. Vo svetot na bajkite (1995– )
    31. Golemi i mali (2000– )
    32. Glas (2000)
    33. Navi (2006)
    34. Balkan Is Not Dead (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:29.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1