+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.435 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Kiril Andonovski / Kiril Andonovski

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kiril Andonovski / Kiril Andonovski

    IMDb



    Kiril Andonovski makedonski glumac, rođen 15. jula 1942. godine u Pehčevo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vetar vo kutice kibrit (1970)
    2. Smilevskiot kongres (1973)
    3. Volsebnoto samarce (1975– )
    4. Ilinden (1982– )
    5. Premiera (1983)
    6. Beloto cigance (1984– )
    7. Jazol (1985)
    8. Sonce na dlanka (1986– )
    9. Slucki od zivotot (1984– )
    10. Tvrdokorni (1988– )
    11. Trst via Skopje (1987– )
    12. Do, re, mi (1990– )
    13. Opstanok (1990– )
    14. Postar (1991)
    15. Eleliga pepeliga (1991– )
    16. Makedonski narodni prikazni (1986– )
    17. Angeli na otpad (1995)
    18. Vo svetot na bajkite (1995– )
    19. Makedonski narodni prikazni 2 (1993– )
    20. Vo svetot na bajkite 2 (2001– )
    21. Pogresno vreme (2000– )
    22. Navi (2006)
    23. Most (2006)
    24. Narodni prikazni (2009– )
    25. Makedonski stari prikazni (2010– )
    26. Makedonski narodni prikazni 3 (2010– )
    27. Tvrdokorni (2013– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:49.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1