+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.435 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Aco Aleksov / Aco Aleksov

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Aco Aleksov / Aco Aleksov

    IMDb



    Aco Aleksov je rođen 3. novembra 1932. godine u Strumici, Makedonija. Bio je režiser i glumac. Umro je 13. januara 2005. godine u Skoplju, Makedonija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Krcmite (1966)
    2. Grdiot Narcis (1968)
    3. Antica (1969)
    4. Krepost (1970)
    5. Balada za orkanata (1970)
    6. Aleksandra (1970)
    7. Volsebnoto samarce (1975– )
    8. Suti i rogati (1975– )
    9. Paradoksot na Diogen (1975)
    10. Premiera (1983)
    11. Beloto cigance (1984– )
    12. Slovenski Orfej (1992)
    13. Sili vo vozduhot (1992)
    14. Bog da gi ubie spionite (1993)
    15. Svetlini i boi (1997)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:32.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1