+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.435 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Josip Kuchan / Josip Kučan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Josip Kuchan / Josip Kučan

    IMDb



    Josip Kuchan je rođen kao Josip Kučan. Glumac poznat po ulogama u Crvena prašina (1999), Isprani (1995) i Da li ste ikada čuli o Vukovaru? (2007).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zlatne godine (1992)
    2. Isprani (1995)
    3. Prepoznavanje (1996)
    4. Fall (1997)
    5. Crvena prasina (1999)
    6. Judging Amy (1999–2005)
    7. Statistic: The Movie (2001)
    8. 24 (2001–2010)
    9. George Lopez (2002–2007)
    10. Joan of Arcadia (2003–2005)
    11. Have You Ever Heard About Vukovar? (2007)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:26.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1