+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Igor Mirkovic / Igor Mirković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Igor Mirkovic / Igor Mirković

    IMDb



    Igor Mirković rođen je 1965. godine u Zagrebu gdje je završio osnovnu i srednju školu, a potom i politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Od 1989. godine radio je kao televizijski novinar i urednik televizijskih emisija U potrazi, Javna stvar, 007 i Od 5 do 12. Osim na HRT-u, radio je i u nezavisnim produkcijama, a od 1994. do 1996. je radio za CNN-ov World Report. Za svoje dokumentarne reportaže prikazane na televiziji nagrađivan je u Hrvatskoj i inozemstvu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Orbanici Unplugged (1998)
    2. Novo, novo vrijeme (2001)
    3. Sretno dijete (2003)
    4. Krupni otpad (2008)
    5. Zagrebacke price (2009)
    6. Nocni brodovi (2012)
    7. Balavica (2013)
    8. Crno-bijeli svijet (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:39.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1