+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.192
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.329
    Pohvaljen 13.003 puta u 3.097 postova
    Moć reputacije
    344

    Dragutin Dobricanin / Dragutin Dobričanin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dragutin Dobricanin / Dragutin Dobričanin

    IMDb



    Dragutin Dobričanin, rođen 09. jula 1922. godine u Prokuplju, Srbija, umro 28. novembra 1988. godine u Beogradu, bio je srpski glumac i pisac. Najpoznatiji je po ulozi Vase S. Tajčića u popularnoj TV-seriji "Pozorište u kući" a od napisanih dela tu se nalaze: Zajednicki stan (1960), Seki snima, pazi se (1962) i Krug dvojkom (1967– ).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jezero (1950)
    2. Servisna stanica (1959– )
    3. Zajednicki stan (1960)
    4. Price iz hotela (1962)
    5. Junaci dana (1962)
    6. Cutljiva zena (1963)
    7. Na mesto, gradjanine Pokorni! (1964)
    8. Popodne jednog Fauna (1965)
    9. Kapetan kapetanu (1965)
    10. Licem u nalicje (1965– )
    11. Ledja Ivana Groznog (1965)
    12. Orlovi rano lete (1966)
    13. Crni sneg (1966– )
    14. Tri bekrije (1966)
    15. Servisna stanica (1966)
    16. Ljudi i papagaji (1966– )
    17. Protest (1967)
    18. Zlatna pracka (1967)
    19. Probisvet (1967– )
    20. Dezurna ulica (1967– )
    21. Pusti snovi (1968)
    22. Bekstva (1968)
    23. Goli covjek (1968)
    24. Saculatac (1968– )
    25. Samci 2 (1969– )
    26. Silom otac / Father by Force (1969)
    27. Tuberkuloza (1969)
    28. Put gospodina Perisona (1969)
    29. Kod zelenog papagaja (1969)
    30. Daleko je Australija (1969)
    31. Rodjaci (1969– )
    32. Idu dani (1970)
    33. Opklada / The Bet (1971)
    34. S vanglom u svet (1971– )
    35. Levaci (1970– )
    36. Diplomci (1971– )
    37. Pendzeri ravnice (1971)
    38. Barijonovo vencanje (1971)
    39. Jedan ujak Hojan (1972)
    40. Majstori (1972– )
    41. Razvojni put Bore Snajdera (1972)
    42. Ljubavni slucaj sestre jednog ministra (1973)
    43. Licnost kojoj se divim (1973)
    44. Momcine (1975)
    45. Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka (1975)
    46. Andra i Ljubica (1975)
    47. Nevidljivi covek (1976)
    48. Gospodja ministarka (1978)
    49. Mala terca (1978)
    50. Sedam plus sedam (1978– )
    51. Vaga za tacno merenje (1975– )
    52. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    53. Prolece zivota (1981)
    54. Covek sa cetiri noge (1983)
    Izmenjeno od: mir-lav; 04.08.2019 u 13:52.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1