+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.450 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Miralem Zupcevic / Miralem Zupčević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Miralem Zupcevic / Miralem Zupčević

    IMDb



    Miralem Zupčević (Sarajevo, 29. jul 1949) je bosanskohercegovački glumac.

    Miralem Zupčević je rođen 1949. godine u Sarajevu. Glumu je završio na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Igrao je na scenama mnogih pozorišta bivše Jugoslavije. Posebno su upamćene njegove uloge u predstavama "Rukante" (Kamerni teatar 55) i "U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce" (Narodno pozorište Sarajevo). Takođe je igrao u brojnim TV serijama i igranim filmovima kao što su "Tale", "Bulevar Revolucije", "Moj brat Aleksa", "Dobro uštimani mrtvaci" i "Nafaka“. Miralem Zupčević je profesor na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Udji, ako hoces (1968)
    2. Karadjoz (1969– )
    3. Prvi splitski odred (1972)
    4. Valter brani Sarajevo (1972)
    5. Okuka (1978)
    6. Osma ofanziva (1979– )
    7. Tale (1977– )
    8. Todora (1979)
    9. Olovna brigada (1980)
    10. Veselin Maslesa (1981)
    11. Ratni hljebovi (1981)
    12. Gazija (1981)
    13. Nepokoreni grad (1981– )
    14. Ziva zemlja (1982)
    15. Koze (1982– )
    16. Nastojanje (1982)
    17. Odumiranje medjeda (1983)
    18. Igmanski mars (1983)
    19. Dani AVNOJ-a (1983– )
    20. Hasanaginica (1983)
    21. Veliki talenat (1984)
    22. Brisani prostor (1985– )
    23. Price iz fabrike (1985– )
    24. Srebrena lisica (1985)
    25. Zenska prica (1987)
    26. Rimski dan (1987)
    27. Zagubljen govor (1988– )
    28. Praski student (1990– )
    29. Praznik u Sarajevu (1991)
    30. Djelidba (1991)
    31. Aleksa Santic (1990– )
    32. Bulevar revolucije (1992)
    33. Magarece godine (1994)
    34. Angeli na otpad (1995)
    35. Welcome to Sarajevo (1997)
    36. Remake (2003)
    37. Sjever je poludio (2003)
    38. Dobro ustimani mrtvaci (2005)
    39. Nafaka (2006)
    40. Brod ludaka (2006)
    41. Moram spavat', andjele (2007)
    42. I ja tebi... (2009)
    43. Cirkus Columbia (2010)
    44. Snovi (2010)
    45. Prtljag (2011)
    46. Kauboji / Cowboys (2013)
    47. Most na kraju svijeta (2014)
    48. Sabina K. (2015)
    49. Muskarci ne placu / Men Don't Cry (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:35.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1