+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.192
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.337
    Pohvaljen 13.014 puta u 3.098 postova
    Moć reputacije
    344

    Chris Columbus / Kris Kolumbo

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Chris Columbus / Kris Kolumbo

    IMDb



    Kris Kolumbo, rođen 10. septembra 1958. godine u Pensilvaniji, SAD, američki je filmski režiser.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Adventures in Babysitting (1987)
    2. Heartbreak Hotel (1988)
    3. Home Alone (1990)
    4. Only the Lonely (1991)
    5. Home Alone 2: Lost in New York (1992)
    6. Mrs. Doubtfire (1993)
    7. Nine Months (1995)
    8. Stepmom (1998)
    9. Bicentennial Man (1999)
    10. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)
    11. Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
    12. Rent (2005)
    13. 3-D Rocks (2005)
    14. I Love You, Beth Cooper (2009)
    15. Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
    16. Applebaum (2012)
    17. Pixels (2015)
    18. The Secret Lives of Road Crews (rumored) (announced)
    19. Melody (2017)

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1