+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.127
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.120
    Pohvaljen 12.580 puta u 3.028 postova
    Moć reputacije
    337

    Alfonso Cuarón / Alfonso Kuaron

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Alfonso Cuarón / Alfonso Kuaron

    IMDb



    Alfonso Kuaron Orosko (engl. Alfonso Cuarón Orozco) je američki režiser meksičkog porekla, scenarista i producent, rođen 28. novembra 1961. godine. Karijeru je počeo 1983, ali je svetsku slavu stekao tek 1998, zahvaljujući filmu Velika očekivanja. Film "I ja tebi kevu" doneo mu je najveća priznanja kritičara u dotadašnjoj karijeri, kao nominaciju za Oskar za najbolji originalni scenario. Nakon toga su usledili komercijalni hitovi "Hari Poter i zatvorenik iz Askabana" i "Potomci". Za "Potomke" je bio u trci za Oskara za najbolji scenario i najbolju montažu. Kuaron je takođe producirao filmove "Panov lavirint" i "Prelepo". Godine 2012, snimio je naučnofantastični film "Gravitacija", sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vengeance Is Mine (1983)
    2. Who's He Anyway (1983)
    3. Cuarteto para el fin del tiempo / Quartet for the End of Time (1983)
    4. Hora Marcada (1986–1990)
    5. Sólo con tu pareja (1991)
    6. Fallen Angels (1993–1995)
    7. A Little Princess (1995)
    8. Great Expectations (1998)
    9. Y tu mamá también / Y Tu Mamá También / And Your Mother Too (2001)
    10. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
    11. Paris, je t'aime / Paris, I Love You (2006)
    12. Children of Men (2006)
    13. The Possibility of Hope (2007)
    14. Gravity (2013)
    15. Believe (2014)
    Izmenjeno od: Shane; 28.11.2017 u 19:08.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1