+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.192
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.320
    Pohvaljen 13.000 puta u 3.097 postova
    Moć reputacije
    344

    Timothy Dalton / Timoti Dalton

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Timothy Dalton / Timoti Dalton

    IMDb



    Timoti Peter Dalton, rođen 21. marta 1944. godine, britanski je pozorišni, filmski i televizijski glumac, najpoznatiji po tome što je krajem 1980-ih tumačio lik Jamesa Bonda u filmovima "The Living Daylights" i "Licence to Kill". Osim toga je u domovini izgradio reputaciju kao jedan od najboljih šekspirijanskih glumaca na pozorišnoj sceni. Imao je i niz zapaženih nastupa na televiziji, među kojima se ističe lik Rhetta Butlera u miniseriji Scarlett, Julija Cezara u miniseriji Kleopatra kao i Alexeia Volkoffa u TV-seriji Chuck.

    Zadnjih godina ga više ima u crtanim filmovima i video igrama gde pozajmljuje glas mnogim likovima.

    prolog.rs
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Troilus and Cressida (1966)
    2. Sat'day While Sunday (1967– )
    3. The Lion in Winter (1968)
    4. The Three Princes (1968)
    5. Judge Dee (1969– )
    6. Cromwell (1970)
    7. Giochi particolari / The Voyeur (1970)
    8. Wuthering Heights (1970)
    9. BBC Play of the Month (1965–1983)
    10. Mary, Queen of Scots (1971)
    11. Permission to Kill / The Executioner (1975)
    12. Sextette (1978)
    13. El hombre que supo amar / The Man Who Knew Love (1978)
    14. Centennial (1978–1979)
    15. Agatha (1979)
    16. Charlie's Angels (1976–1981)
    17. The Flame Is Love (1979)
    18. Flash Gordon (1980)
    19. Chanel Solitaire (1981)
    20. Jane Eyre (1983– )
    21. The Master of Ballantrae (1984)
    22. Mistral's Daughter (1984)
    23. Antony and Cleopatra (1984)
    24. Florence Nightingale (1985)
    25. The Doctor and the Devils (1985)
    26. Faerie Tale Theatre (1982–1987)
    27. Sins (1986– )
    28. The Living Daylights (1987)
    29. Hawks (1988)
    30. Brenda Starr (1989)
    31. Licence to Kill (1989)
    32. La putain du roi / The King's Whore (1990)
    33. The Rocketeer (1991)
    34. Tales from the Crypt (1989–1996)
    35. Framed (1992– )
    36. Naked in New York (1993)
    37. Lie Down with Lions / Red Eagle (1994)
    38. Scarlett (1994– )
    39. Salt Water Moose (1996)
    40. The Beautician and the Beast (1997)
    41. The Informant (1997)
    42. Stories from My Childhood (1998– )
    43. Cleopatra (1999– )
    44. Made Men (1999)
    45. The Reef / Passion's Way (1999)
    46. Time Share (2000)
    47. Possessed (2000)
    48. American Outlaws (2001)
    49. Looney Tunes: Back in Action (2003)
    50. Dunkirk (2004)
    51. Hercules (2005– )
    52. Agatha Christie's Marple (2004– )
    53. Gedo senki / Tales from Earthsea (2006)
    54. Hot Fuzz (2007)
    55. Unknown Sender (2008– )
    56. Doctor Who (2005– )
    57. Toy Story 3 (2010)
    58. Toy Story 3: The Video Game (2010)
    59. The Tourist (2010)
    60. Hawaiian Vacation / Toy Story Toons: Hawaiian Vacation (2011)
    61. Chuck (2007–2012)
    62. Small Fry / Toy Story Toons: Small Fry (2011)
    63. Secret of the Wings (2012)
    64. Partysaurus Rex / Toy Story Toons: Partysaurus Rex (2012)
    65. Toy Story of Terror (2013)
    66. Toy Story That Time Forgot (2014)
    67. Penny Dreadful (2014– )

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1