+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Zdravko Sotra / Zdravko Šotra

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zdravko Sotra / Zdravko Šotra

    IMDb



    Zdravko Šotra, rođen 13. februara 1933. godine u Kozicama, srpski je režiser.

    Diplomirao režiju na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Zaposlen na Televiziji Beograd gotovo od njenog osnivanja, gde je tokom 1970-ih režirao čuvenu šou emisiju "Obraz uz obraz" sa Draganom Nikolićem i Milenom Dravić koja je postala veoma popularna širom tadašnje Jugoslavije. Do 1980. je bio u braku sa Nikicom Marinović sa kojom ima sina Marka.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kisobran, osveta i uzica (1962)
    2. Banket u Sarengradu (1963)
    3. Inkognito (1963)
    4. Price o junacima (1963)
    5. Odmazda (1963)
    6. Jazavac pred sudom (1963)
    7. One i on (1964)
    8. Socijalno (1964)
    9. Ofsajd (1964)
    10. Instalater Stuks (1964)
    11. Postajem covek (1964)
    12. Pozoriste u 6 i 5 (1964– )
    13. Buburos (1964)
    14. Funta sa stednje knjizice (1965)
    15. Kraj pocetka (1965)
    16. Daktilografi (1965)
    17. Bolnicka soba (1965)
    18. Provod (1966)
    19. Voz koji nosi naocare (1966)
    20. Gospodja ministarka (1966)
    21. Simon (1967)
    22. Volite se ljudi (1966– )
    23. Zona Zamfirova (1967)
    24. Sutra (1967)
    25. Optimisticka tragedija (1967)
    26. Ko bi se jedio na muske (1967)
    27. Jelena Cetkovic (1967)
    28. Izvlacenje (1967)
    29. Dzandrljivi muz (1967)
    30. 104 strane o ljubavi (1967)
    31. Na rubu pameti (1968)
    32. Sastanak muzicara - Jam session (1968)
    33. Gorski car (1968– )
    34. Bekstvo (1968)
    35. Maksim naseg doba (1968– )
    36. Tisina (1968)
    37. Raspust (1968)
    38. Pod staklenim zvonom (1968)
    39. Kaputi (1968)
    40. Kako da ti kazem (1969– )
    41. Tuberkuloza (1969)
    42. Tragedija na splavu (1969)
    43. Tanja (1969)
    44. Put gospodina Perisona (1969)
    45. Neprijatelj naroda (1969)
    46. Golubovici (1969)
    47. Nedelja u predgradju (1970)
    48. Rodjaci (1969- )
    49. Prorok (1970)
    50. Poezija Ogdena Nesa (1970)
    51. Omer i Merima (1970)
    52. Ljubavna lirika Desanke Maksimovic (1971)
    53. Sokratova odbrana i smrt (1971)
    54. Jedan covek - jedna pesma (1971- )
    55. Don Kihot i Sanco Pansa (1971)
    56. Roman sa kontrabasom (1972)
    57. Mladic (1972)
    58. Glumac je, glumac (1972– )
    59. Obraz uz obraz (1972– )
    60. Crni petak (1975)
    61. Dzangrizalo (1976)
    62. Vise od igre (1976– )
    63. Siroce (1978)
    64. Vucari Donje i Gornje Polace (1978)
    65. Pucanj u sljiviku preko reke (1978)
    66. Obraz uz obraz: Novogodisnji special (1978)
    67. Sima iliti rucak kod gospa Zorke Djurdjulov (1979)
    68. Osvajanje slobode / Winning of Freedom (1979)
    69. Mostarske kise (1979)
    70. Vreme prilagodjavanja u saobracaju (1980)
    71. Sesta brzina (1981)
    72. Price iz radionice (1981- )
    73. Idemo dalje (1982)
    74. Ucitelj (1983– )
    75. Igmanski mars (1983)
    76. Poslednje sovuljage i prvi petli (1983)
    77. Zid (1984)
    78. Dzoging (1984)
    79. Drzanje za vazduh (1985)
    80. X+Y=0 (1985)
    81. Pokondirena tikva (1986)
    82. Nestasko (1986)
    83. Milan - Dar (1987)
    84. Ivanov (1987)
    85. Braca po materi (1988)
    86. Gospodja ministarka (1989)
    87. Boj na Kosovu / The Battle of Kosovo (1989)
    88. Obraz uz obraz: Novogodisnji special (1991)
    89. Volim i ja nerandze... no trpim (1992- )
    90. Ili kako vam drago (1993)
    91. Dnevnik uvreda 1993 / Dnevnik uvreda (1994)
    92. Simpatija i antipatija (1995)
    93. Lajanje na zvezde / Barking at the Stars (1998)
    94. Kod male sirene (1999– )
    95. Cekajuci Ducica (2000)
    96. Rondo (2001)
    97. Zona Zamfirova (2002)
    98. Zona Zamfirova (2002– )
    99. Novogodisnje vencanje (2002)
    100. Ilka (2003)
    101. Pljacka Treceg rajha (2004)
    102. Ivkova slava / Ivko's Feast (2005)
    103. Gde cveta limun zut / Where the Yellow Lemon Blooms (2006)
    104. Knezevina Srbija (2008)
    105. Kraljevina Srbija / Kingdom of Serbia (2008)
    106. Ranjeni orao (2008- )
    107. Ranjeni orao (2009)
    108. Greh njene majke (2009– )
    109. Nepobedivo srce (2011– )
    110. Sesir profesora Koste Vujica (2012)
    111. Sesir profesora Koste Vujica / Professor Kosta Vujic's Hat (2013– )
    112. Santa Maria della Salute (2016)
    113. Santa Maria della Salute (2017– )
    Izmenjeno od: mir-lav; 24.06.2019 u 21:10.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1