+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Andrija Mardesic / Andrija Mardešić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Andrija Mardesic / Andrija Mardešić

    IMDb



    Andrija Mardešić rođen je 1985. Diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti 2011. godine. Odmah potom postao je jedan od redatelja, a zatim i pisaca na dramskoj seriji Ruža vjetrova. Autor je kratkih filmova Krik u tmini (2006.), Noćna vožnja (2006.), Prokleti (2007.), Dva (2011.), Iris (2012.), Nas dva (2015.), te segment Podstanar u omnibusu Kratki spojevi (2013.).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nocna voznja (2007)
    2. Prokleti (2008)
    3. Moc montaze (2009)
    4. Ruza vjetrova (2011– )
    5. Iris (2012)
    6. Kratki spojevi (2013)
    7. Nas dva (2015)
    8. Nemoj nikome reci (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1