+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster precious avatar
    Datum registracije
    12.02.2013
    Postovi
    2.146
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.338
    Pohvaljen 4.427 puta u 1.716 postova
    Moć reputacije
    227

    Milorad Mandic / Milorad Mandić - Manda

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milorad Mandic / Milorad Mandić - Manda

    IMDb



    Milorad Mandić Manda (Beograd, 3. maj 1961 — Beograd, 15. jun 2016) bio je srpski glumac i TV voditelj.

    U svojoj 21. godini je postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. 6 godina kasnije je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Nakon diplomiranja je postao član beogradskog dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Godine 1989. je snimio više od 270 epizoda emisije „Bajka za laku noć“, priče za laku noć koje su se emitovale na nacionalnoj televiziji. Od 1989. do 1995. je vodio emisiju za decu „S one strane duge“, što ga je uz Branka Kockicu, učinilo najpopularnijim dečjim glumcem i zabavljačem. Od 1995. je vodio emisiju „Više od igre“ na RTV Pink.

    Milorad Mandić je igrao u brojnim srpskim filmovima. Najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića „Lepa sela lepo gore“.

    Bio je voditelj kviza „Uzmi ili ostavi“, koji se prikazivao na televiziji B92, a vodio je i kviz „Ja volim Srbiju“, koji se prikazivao na Prvoj srpskoj televiziji. Trenutno vodi kviz Kolo Sreće na Hepiju.

    Preminuo je 15. juna 2016. godine, tokom predstave "Petar Pan", gde je odigrao svoju poslednju ulogu - ulogu Kapetana Kuke.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Konac komedije (1986)
    2. Spadijer-jedan zivot (1986)
    3. Bolji zivot (1987–1991)
    4. The Seventh Day (1987)
    5. Vec vidjeno / Deja vu / Reflections (1987)
    6. Vuk Karadzic (1987– )
    7. Braca po materi (1988)
    8. Sentimentalna prica (1988)
    9. Kako je propao rokenrol / The Fall of Rock & Roll (1989)
    10. Drugarica ministarka (1989– )
    11. Pod zrvnjem (1990)
    12. Ozaloscena porodica (1990)
    13. Slatko od snova (1994)
    14. Dva sata kvalitetnog TV programa (1994)
    15. Lepa sela lepo gore (1996)
    16. Laza i Paralaza (1997)
    17. Tri palme za dve bitange i ribicu (1998)
    18. Rane / The Wounds (1998)
    19. Kupi mi Eliota / Buy Me an Eliot (1998)
    20. Tockovi (1998)
    21. Rat uzivo / War Live (2000)
    22. Apsolutnih sto / Absolute Hundred (2001)
    23. Tajni agent Izzy (2002– )
    24. Mrtav 'ladan / Frozen Stiff (2002)
    25. Ringeraja (2002)
    26. Nasa mala redakcija (2002– )
    27. Mali svet / A Small World (2003)
    28. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    29. Kazneni prostor (2002– )
    30. Pljacka Treceg rajha / The Robbery of the Third Reich (2004)
    31. Jesen stize, dunjo moja / Goose Feather (2004)
    32. Sivi kamion crvene boje / The Red Colored Grey Truck (2004)
    33. Mi nismo andjeli 2 / We Are Not Angels 2 (2005)
    34. Dangube! (2005– )
    35. Ivkova slava / Ivko's Feast (2005)
    36. Made in YU (2005)
    37. Idealne veze (2005– )
    38. Mi nismo andjeli 3 / A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006)
    39. Klopka (2007)
    40. Konji vrani / Black Horses (2007)
    41. Promeni me / Change Me (2007)
    42. Pozoriste u kuci (2007– )
    43. Premijer (2007– )
    44. Osma sednica ili Zivot je san (2007)
    45. Vratice se rode (2007–2008)
    46. April i detektivi (2008)
    47. Selo gori... i tako (2009)
    48. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    49. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    50. Nova godina u Petlovcu (2011)
    51. Jagodici (2012– )
    52. Pevaj, brate! (2011–2013)
    53. Ravna Gora (2013– )
    54. Budva na pjenu od mora (2012– )
    55. Gorcilo - Jesi li to dosao da me vidis (2015)
    56. Za kralja i otadzbinu / For King and Homeland (2015)
    57. Ulica lipa (2008– )
    58. Off (2015)
    59. Komsije (2015– )
    60. Braca po babine linije (2016)
    61. Povratak (2016)
    62. Sistem (2016)
    63. Vrati se, Zone (2017)

      Predstave:
    64. Bogojavljenska noc (2006)
    65. Trajanje (2011)
    66. Iz X u X / Iz Iksa u Iks (2010- )



    Izmenjeno od: mir-lav; 08.09.2017 u 08:24.

  2. Sledeća 6 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora precious:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1