+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Leona Paraminski / Leona Paraminski

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Leona Paraminski / Leona Paraminski

    IMDb



    Leona Paraminski (Zagreb, 22. kolovoza 1979.), hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica.

    Glumiti je počela već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a njena prva uloga bila je uloga Pepeljuge u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju je upisala 1997. godine i završila 2001. Leona je već odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je «Zlatne Arene 2002.» za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača "Prezimiti u Riju".

    Proglašena je 2. najatraktivnijom ženom na temelju glasovanja portala Iskon 2005., slično se plasirala i u istraživanju provedenom u «Globusu». Ona i Mia Begović kume su «CineStara».

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bogorodica (1999)
    2. Cetverored (1999)
    3. Nebo sateliti (2000)
    4. Vinko na krovu (2000)
    5. Najmanji covjek na svijetu (2000)
    6. Polagana predaja (2001)
    7. Prezimiti u Riu (2002)
    8. Susa (2002)
    9. Ispod crte (2003)
    10. Dream Warrior (2003)
    11. Osvajanja Ljudevita Posavca (2004– )
    12. Leti leti (2004)
    13. Druzba Isusova (2004)
    14. Sex pice i krvoprolice (2004)
    15. Pod vedrim nebom (2005)
    16. Mrtvi kutovi (2005)
    17. Obicni ljudi (2006–2007)
    18. Pravo cudo (2007)
    19. Dobre namjere (2007–2008)
    20. Zauvijek mlad (2009– )
    21. Tulum (2009)
    22. Najbolje godine (2009– )
    23. Mezanin (2011)
    24. Loza (2011– )
    25. Nije sve u lovi (2013)
    26. Tajne (2013– )
    27. Budva na pjenu od mora (2012– )
    28. Zbog tebe (2016)
    29. Vanishing (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:42.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1