+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Areta Curkovic / Areta Ćurković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Areta Curkovic / Areta Ćurković

    IMDb



    Areta Ćurković rođena je i odrasla u Đakovu, u Osijeku je završila Pedagošku akademiju. Glumom se počela baviti 1994. godine. Po zanimanju je odgajateljica, ali njezin je poziv – glumica – lutkarica. Angažirana je u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Debitirala je 4.10.1994. u ulozi ‘Veselo oko’.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Grand Prix (2009)
    2. Moja 3 zida (2009– )
    3. Kino Lika (2009)
    4. Provodi i sprovodi (2011– )
    5. Babysitter (2012)
    6. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    7. Majstori (2013)
    8. Stipe u gostima (2008– )
    9. Happy Endings (2014)
    10. Takva su pravila (2014)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:12.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1