+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Nebojsa Radosavljevic / Nebojša Radosavljević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nebojsa Radosavljevic / Nebojša Radosavljević

    IMDb



    Nebojša Radisavljević je rođen 21. septembra 1966. godine u Beogradu, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Devojka iz kabrioleta (1995)
    2. Tri linije ljubavi (2006)
    3. Milos Brankovic (2008)
    4. Sesto culo (2009– )
    5. Sindjelici (2013– )
    6. Sampion (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1