+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milan Konjevic / Milan Konjević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milan Konjevic / Milan Konjević

    IMDb



    Milan Konjević (rođen 1970) je srpski scenarista i reditelj. Poznat je po radu na stripovima Generacija Tesla i Borci sumraka, i kao režiser TV emisije Utisak nedelje.

    Milan Konjević je diplomirao filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1997. Godine 1996. je sa kompanijom Luxor započeo rad na oživljavanju srpske strip scene stvorivši tri popularne strip franšize: Generacija Tesla, Borci sumraka i Romero. Nakon toga je režirao dokumentarac Return to the 1984 kao i različite emisije na televiziji B92.[2] Pet godina je radio na fakultetu kao predavač. Bio je jedan od scenarista i jedan od reditelja filma Zona mrtvih, kao i scenarista stripova Divlja magija i Faktor 4.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zone of the Dead (2009)
    2. Cimerke (2012–2013)
    3. Sindjelici (2013– )
    4. Wrath of the Dead (2017)
    5. Moja generacija Z (2019– )
    Izmenjeno od: mir-lav; 03.03.2019 u 10:34.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1