+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Garry Marshall / Gari Maršal

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Garry Marshall / Gari Maršal

    IMDb



    Garry Marshall (13. novembar 1934- ) je američki glumac, režiser, scenarista i producent. Poznat je kao tvorac popularnih TV-serija Happy Days i The Odd Couple te kao režiser uspešnih filmova kao što su Nothing In Common, Pretty Woman, Runaway Bride, Valentine's Day i The Princess Diaries.

    Wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Hey, Landlord (1966–1967)
    2. Me and the Chimp (1972– )
    3. Dominic's Dream (1974)
    4. The Odd Couple (1970–1975)
    5. Happy Days (1974–1984)
    6. Blansky's Beauties (1977– )
    7. Mork & Mindy (1978–1982)
    8. Mean Jeans (1981– )
    9. Young Doctors in Love (1982)
    10. Laverne & Shirley (1976–1983)
    11. Herndon (1983)
    12. The Flamingo Kid (1984)
    13. Nothing in Common (1986)
    14. Overboard (1987)
    15. Beaches (1988)
    16. The Lottery (1989)
    17. Pretty Woman (1990)
    18. Frankie and Johnny (1991)
    19. Exit to Eden (1994)
    20. Dear God (1996)
    21. The Other Sister (1999)
    22. Runaway Bride (1999)
    23. The Princess Diaries (2001)
    24. Raising Helen (2004)
    25. The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)
    26. Georgia Rule (2007)
    27. Valentine's Day (2010)
    28. New Year's Eve (2011)
    29. Wendy (2013– )
    30. Mother's Day (2016)

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1