+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Kate Hudson / Kejt Hadson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kate Hudson / Kejt Hadson

    IMDb



    Kate Hudson (Los Angeles, Kalifornija, 19. travnja 1979.), američka glumica, dobitnica Zlatnog globusa.

    Kate Hudson rodila se i odrasla u Los Angelesu. Njena majka je slavna glumica Goldie Hawn, a otac Bill Hudson, glumac i komičar. Roditelji su joj se razveli 18 mjeseci nakon njenog rođenja pa je odrasla s majkom i očuhom Kurtom Russellom, kojega Kate smatra svojim drugim ocem. Ima mađarske, talijanske i židovske krvi.

    Maturirala je 1997. godine i počela se baviti glumom, iako je bila primljena na Njujorško sveučilište. Kao dijete slavnih roditelja nije htjela da ju se povezuje s njima, ili da dobiva uloge zbog svog porijekla.

    Prva značajna uloga bila joj je ona u filmu Korak do slave iz 2000. godine, za koju je nominirana za Oscara, a dobila je Zlatni globus. Među daljnja ostvarenja ubrajaju se naslovi Četiri pera (2002.), Alex i Emma (2003.), Kako se riješiti frajera u 10 dana (2003. - partner Matthew McConaughey), Ključ tajni (2005.) i Ti, ja i Dupree - partner - Owen Wilson, Nije zlato sve što sja (2008). Do sada je ostvarila 19 uloga.

    Hudson je sedam godina bila udana za Chrisa Robinsona, pjevača rock skupine The Black Crowes, s kojim ima sina Rydera. Par se razveo 2007. godine.[2] Kratko je hodala s Owenom Wilsonom, a nakon što je on, nekoliko mjeseci nakon prekida njihove veze, pokušao samoubojstvo, pojavile su se brojne špekulacije oko njegovog motiva za taj čin. Par je u proljeće 2008. kratko vrijeme ponovo bio zajedno[4], da bi Hudson u svibnju počela izlaziti s bivšim biciklističkim prvakom Lanceom Armstrongom.

    Iako je Kate Hudson odgojena kao Židovka, nije pretjerano religiozna, ali je naglasila da je ljuti antisemitizam koji je vidjela u Parizu. Tužila je englesko izdanje časopisa "The National Enquirer" nakon što su napisali da je "neprirodno mršava". Časopis "People" svrstao ju je u svibnju 2008. na prvo mjesto liste "Sto najljepših ljudi na svijetu".

    Wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Party of Five (1994–2000)
    2. EZ Streets (1996–1997)
    3. Desert Blue (1998)
    4. 200 Cigarettes (1999)
    5. About Adam (2000)
    6. Gossip (2000)
    7. Almost Famous (2000)
    8. Dr. T and the Women (2000)
    9. The Cutting Room (2001)
    10. Ricochet River (2001)
    11. The Four Feathers (2002)
    12. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
    13. Alex & Emma (2003)
    14. Le divorce / The Divorce (2003)
    15. Raising Helen (2004)
    16. I'm Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust (2005)
    17. The Skeleton Key (2005)
    18. You, Me and Dupree (2006)
    19. Fool's Gold (2008)
    20. My Best Friend's Girl (2008)
    21. Bride Wars (2009)
    22. Nine (2009)
    23. The Killer Inside Me (2010)
    24. A Little Bit of Heaven (2011)
    25. Something Borrowed (2011)
    26. The Reluctant Fundamentalist (2012)
    27. Glee (2009–2015)
    28. Clear History (2013)
    29. Wish I Was Here (2014)
    30. Good People (2014)
    31. Barely Famous (2015– )
    32. Rock the Kasbah (2015)
    33. Kung Fu Panda 3 (2016)
    34. Mother's Day (2016)
    35. Richard Pryor: Is It Something I Said?
    36. Deepwater Horizon (2016)
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 24.09.2016 u 20:28.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1