+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.346 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivan Pavlicic / Ivan Pavličić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivan Pavlicic / Ivan Pavličić

    IMDb



    Ivan Pavličić je hrvatski režiser i glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sigurna kuca (2002)
    2. 24 sata (2002)
    3. Zamka (2007)
    4. Zamka (za) snimatelja (2010)
    5. Tjelesne tekucine (2011)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:51.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1