+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Robert Orhel / Robert Orhel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Robert Orhel / Robert Orhel

    IMDb



    Robert Orhel rođen je 1975. godine. Diplomirao je Filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Član je društva Hrvatskih filmskih i TV redatelja. Režiser je brojnih dokumentarnih filmova ("Kinoamater", "Brazil, Brazil", "Direkt", "Svjedoci vremena - velikani duha: Joža Horvat"). Režirao je niz epizoda televizijskih serijala "Mamutica", "Dobre namjere" i "Kazalište u kući", te kratke filmove "Leti, leti" (2003.), višestruko nagrađivani "Sunčana strana subote" (1999.) te "U 4 sata" (1996.). Snimao je reklamne i glazbene spotove za koje je bio i nagrađivan. Za svoje je radove triput nagrađen nagradom kritike Oktavijan.
    Radi kao docent na katedri za TV i filmsku režiju Akademije dramske umjetnosti Zagrebu.
    Scenarist je i redatelj svog debitantskog dugometražnog igranog filma "Hitac".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kinoamater - Milivoj Hubek (1998)
    2. Suncana strana subote (1999)
    3. Najmanji covjek na svijetu (2000)
    4. Leti leti (2004)
    5. Kazaliste u kuci (2006–2007)
    6. Dobre namjere (2007–2008)
    7. Mamutica (2008– )
    8. Najbolje godine (2009– )
    9. Larin izbor (2011– )
    10. Hitac (2013)
    11. Zora dubrovacka (2013– )
    12. Kud puklo da puklo (2014– )

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:34.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1