+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Sofija Jurican / Sofija Juričan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sofija Jurican / Sofija Juričan

    IMDb



    Sofija Juričan je rođena u Pančevu 2. jula 1981. godine. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Gordane Marić 2004. godine. Postdiplomske studije je upisala 2005. godine. Stalni je član Ateljea 212 od 2011. godine. Igra u pozorišnim predstavama u Pozorištu Boška Buhe, Beogradsko dramsko pozorište i Jugoslovensko dramsko pozorište

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dobro poznata stvar (2002)
    2. Podijum (2002–2003)
    3. Peline djakonije (2005–2006)
    4. M(j)esoviti brak (2003– )
    5. U ordinaciji (2005)
    6. Smrtonosna motoristika (2007)
    7. Zvezdara (2013– )
    8. Lud, zbunjen, normalan (2007– )

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:30.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1