+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster precious avatar
    Datum registracije
    12.02.2013
    Postovi
    2.147
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.338
    Pohvaljen 4.436 puta u 1.718 postova
    Moć reputacije
    227

    Chris Evans / Kris Evans

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Chris Evans / Kris Evans

    IMDb



    Christopher Robert "Chris" Evans, rođen 13. juna 1981. godine, je američki glumac. Igrao je Cary Baston-a u TV seriji “Opposite Sex”, a onda se posvetio filmovima i glumio u nekoliko hitova uključujući “Not Another Teen Movie” (2001) i “Fierce People” (2005). Bio je deo ekipe kao superheroj u ostvarenju “Human Torch in Fantastic Four” (2005) i njegovom nastavku “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” (2007), koji su bili hitovi na boks ofisu. Glumio je Captain-a America-u u dva komercijalno uspešna filma: “Captain America: The First Avenger” (2011) i “The Avengers (2012)”, a ulogu će reprizirati u nastavku ovog ostvarenja planiranom za 2014. godinu.
    Chris Evans je rođen u Boston-u u Masačusecu i odrastao je u predgrađu Boston-a koje se zove Sudbury. Njegov majka Lisa Marie je umetnički direktor u pozorištu Concord Youth a njegov otac je zubar G. Robert "Bob" Evans III. On je nećak američkog kongresmena Mike-a Capuano-a. Glumac ima i dve sestre, Carly i Shanna-u i malđeg brata Scott-a. Majka mu je delom Italijanka a delom Irkinja. Evans je odrastao u katoličkom okruženju i završio Lincoln-Sudbury Regional High School.
    2008. godine, glumac je igrao zajedno sa Keanu Reeves-om u stvarenju “Street Kings” i u adaptaciji dela Tennessee-i Williams-a “The Loss of a Teardrop Diamond” zajedno sa Bryce-om Dallas-om Howard-om i Ellen Burstyn. Naredne godine je usledio naučno-fantastični triler “Push” sa Dakota-om Fanning i Camilla-om Belle. Evans je sam glumio u borbenim scenama, čije je snimanje trajalo dve nedelje i povredio se tom prilikom. Iste godine, dospeo je na 474-mo mesto Forbes-ove liste slavnih zasnovana na rejtingu na boks ofisu.

    Evans je igrao i Marvel-ovog strip junaka Captain America-u u filmu “Captain America: The First Avenger”, a ulogu je reprizirao u filmu “The Avengers”. Glumio je i sa Anna-om Farris u romantičnoj komediji “What's Your Number?”.

    Sa glumicom Evan Rachel Wood, deo je reklamne kampanje za parfem Gucci Guilty i kolonjske vode “Guilty pour Homme”. Evans podržava prava gej populacije.

    Televizijski rad:
    • 2000 Opposite Sex Cary Baston
    • The Fugitive Zack Lardner
    • 2001 Boston Public Neil Mavromates
    • 2002 Eastwick Adam
    • 2003 Skin Brian
    • 2008 Robot Chicken Gobo Fraggle / Human Torch / Teacher / Pilot


    Video igre u kojima je pozajmljivao glas:
    • 2005 Fantastic Four Johnny Storm / The Human Torch
    • 2011 Captain America: Super Soldier Steven "Steve" Rogers / Captain America



    prolog.rs
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Biodiversity: Wild About Life! (1997)
    2. Opposite Sex (2000– )
    3. The Fugitive (2000–2001)
    4. The Newcomers (2000)
    5. Boston Public (2000–2004)
    6. Not Another Teen Movie (2001)
    7. Eastwick (2002)
    8. The Paper Boy (2003)
    9. Skin (2003– )
    10. The Perfect Score (2004)
    11. Cellular (2004)
    12. Fierce People (2005)
    13. Fantastic Four (2005)
    14. Fantastic Four (2005)
    15. London (2005)
    16. TMNT / Nindža kornjače (2007)
    17. Sunshine (2007)
    18. 4: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007)
    19. The Nanny Diaries (2007)
    20. Terra / Battle for Terra (2007)
    21. Street Kings (2008)
    22. The Loss of a Teardrop Diamond (2008)
    23. Robot Chicken (2005– )
    24. Push (2009)
    25. The Losers (2010)
    26. Scott Pilgrim vs. the World (2010)
    27. Puncture (2011)
    28. Captain America: The First Avenger (2011)
    29. Captain America: Super Soldier (2011)
    30. What's Your Number? (2011)
    31. The Avengers (2012)
    32. The Carlton Dance (2012)
    33. The Iceman (2012)
    34. Snowpiercer (2013)
    35. Thor: The Dark World / Thor 2: The Dark World (2013)
    36. Captain America: The Winter Soldier (2014)
    37. Before We Go (2014)
    38. Playing It Cool (2014)
    39. Avengers: Age of Ultron (2015)
    40. Ant-Man (2015)
    41. Captain America: Civil War (2016)
    42. Gifted (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 18.07.2018 u 18:43.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora precious:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1