+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.448 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Goran Gajic / Goran Gajić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Goran Gajic / Goran Gajić

    IMDb



    Goran Gajić (1962 - ) je srpski filmski i televizijski režiser. 1980-ih je režirao videospotove za grupu Plavi orkestar. Tokom raspada SFRJ je zajedno sa suprugom Mirom Furlan napustio rodni Zagreb i došao u SAD gdje je, između ostalog, režirao nekoliko epizoda TV-serije Babylon 5. Krajem 2000-ih je u Srbiji ostvario uspjeh sa serijom Vratiće se rode.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Seventh Day (1987)
    2. Laibach: Pobeda pod suncem (1988)
    3. Kako je propao rokenrol (1989)
    4. Ovdje nema nesretnih turista (1990)
    5. Video jela, zelen bor (1991)
    6. Babylon 5 (1994–1998)
    7. The Beat (2000– )
    8. Level 9 (2000–2001)
    9. Oz (1997–2003)
    10. Sheena (2000–2002)
    11. The Inner Circle (2005)
    12. Pozoriste u kuci (2007– )
    13. Vratice se rode (2007–2008)
    14. Rode u magli (2009)
    15. Beyond the Wave (2015)
    16. Nemilo mesto / Dug Moru (2019– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 07.10.2019 u 11:14.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1