+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster precious avatar
    Datum registracije
    12.02.2013
    Postovi
    2.146
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.338
    Pohvaljen 4.427 puta u 1.716 postova
    Moć reputacije
    227

    Vanessa Hudgens / Vanesa Hadžens

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vanessa Hudgens / Vanesa Hadžens

    IMDb



    Vanessa Anne Hudgens (Salinas, Kalifornija, SAD 14. prosinca, 1988.) je američka glumica i pjevačica, koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu High School Musical.

    Vanessa se sa obitelji iz Oregona preselila su u Los Angeles nakon što je dobila ulogu u televizijskoj reklami. Vanessini djed i baka su bili glazbenici.

    Sa osam godina Vanessa je pjevala u glazbenom kazalištu, a pojavila se u lokalnim produkcijama Carousel, Čarobnjak iz Oza, Kralj i ja, Glazbenik, i Pepeljuga, među ostalima. Vanessa nije mogla završiti srednju u njezinoj školi u Orange County High School of Arts, pa je pohađala privatnu školu. Poslije škole odlazi u Englesku, studirati dramu i glazbu na Kingsbrook Business i Enterprise College. Imala je manju ulogu u Thirteen Noel kao i u Thunderbirds. Nastupala je i u TV serijama kao što su Petorke, Brothers García, Drake i Hotel, Zack i Cody.

    Početkom 2006, Hudgens je igrala lik Gabrielle Montez u Disney Channel Movie High School Musical. Otpjevala je pet pjesama za popratni nosač zvuka. Navodi Celine Dion i Aliciu Keys kao glavne uzore. U rujnu 2006, izdala je svoj prvi album pod nazivom V, sa kojih su skinuti singlovi "Come Back to Me" i "Say OK".2007. Nakon toga počinje snimati film i nastavak filma ,,High School Musical, ,,High School Musical 2.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Still Standing (2002–2006)
    2. Robbery Homicide Division (2002–2003)
    3. Thirteen (2003)
    4. The Brothers Garcia (2000–2003)
    5. Thunderbirds (2004)
    6. Quintuplets (2004–2005)
    7. High School Musical (2006)
    8. Drake & Josh (2004–2007)
    9. The Suite Life of Zack and Cody (2005–2008)
    10. High School Musical 2 (2007)
    11. High School Musical 3: Senior Year (2008)
    12. Bandslam (2009)
    13. Robot Chicken (2005– )
    14. RENT at the Hollywood Bowl (2010)
    15. Beastly (2011)
    16. Sucker Punch (2011)
    17. Journey 2: The Mysterious Island (2012)
    18. Spring Breakers (2012)
    19. The Frozen Ground (2013)
    20. Machete Kills (2013)
    21. Gimme Shelter (2013)
    22. Choose You (2013)
    23. Freaks of Nature (2015)
    24. Grease Live! (2016)
    25. Powerless (2016)




  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora precious:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1