+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Aida Bukva / Aida Bukva

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Aida Bukva / Aida Bukva

    IMDb



    Aida Bukva je bosanskohercegovačka glumica, rođena 23. 09. 1985.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sex i selo (2005– )
    2. Pecat (2008– )
    3. Krv nije voda (2008– )
    4. Price iza diskrecione linije (2012– )
    5. Kriza (2013– )
    6. Savjest (2014)
    7. Magacin Kabare Show (2014– )
    8. Hiljadarka (2015)
    9. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    10. The Life of Flowers (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:36.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1