+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.432
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 42.974 puta u 9.239 postova
    Moć reputacije
    1265

    Sava Mrmak / Sava Mrmak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sava Mrmak / Sava Mrmak

    IMDb



    Sava Mrmak (Zemun, 4. mart 1929 — Beograd, 9. oktobar 2002) je bio srpski režiser i scenarista.

    Uglavnom je snimao televizijske filmove i serije na temu istorijskih događaja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Milicija (1956)
    2. Na sneznim vrhovima (1956)
    3. Masine alatljike (1956)
    4. Dubrovacke letnje igre (1956)
    5. Osamljenici (1958)
    6. Gradi se kanal (1959)
    7. Novela od Stanca (1959)
    8. Misteriozni Kamic (1959)
    9. Mati (1959)
    10. Veliki poduhvat (1960)
    11. Spletka i ljubav (1960)
    12. Silan covek (1960)
    13. Ortaci (1960)
    14. U tim danima (1961)
    15. Nema nepoznatih ostrva (1961)
    16. Zvizduk u osam (1962)
    17. Kentervilski duh (1962)
    18. Sektor D (1962)
    19. Dva presudna dana (1963)
    20. Afera Saint-Fiacre (1963)
    21. Sest svecanih pozivnica (1963– )
    22. U jednom gradu ko zna kom (1964– )
    23. Nesto o cemu se moze govoriti (1964)
    24. Sigurno je sigurno (1965)
    25. Dovoljno je cutati (1965)
    26. Rodjena na Seni (1966)
    27. Poseta maloj planeti (1967)
    28. Veseli povratak (1968)
    29. Stan (1968)
    30. Prodajem stara kola (1968)
    31. Ne igraj se ljubavlju (1968)
    32. Nasi sinovi (1968)
    33. Jednog dana, jednom covjeku (1968)
    34. Divni miris ljubicica (1968)
    35. Becarska revija (1968)
    36. Ko ce da spase oraca (1969)
    37. Cudesan svet Horasa Forda (1969)
    38. Zid i ruza (1970)
    39. Sve od sebe (1971– )
    40. Kapetan iz Kepenika (1971)
    41. Zlocin i kazna (1972)
    42. Koncert za komsije (1972)
    43. Dervis i smrt (1972)
    44. Milojeva smrt (1973)
    45. Hotel za ptice (1973)
    46. Rekvijem za teskasa (1974)
    47. Mister Dolar (1974)
    48. Laza i Paralaza (1974)
    49. Crna lista (1974)
    50. Sudjenje (1975)
    51. Lepeza ledi Vindemir (1975)
    52. Andersonvil - Logor smrti (1975)
    53. Na putu izdaje (1976– )
    54. Metak u ledja (1976)
    55. Covek koji je bombardovao Beograd (1976)
    56. Operacija (1977)
    57. Mizantrop (1977)
    58. Crni dani (1977– )
    59. Slucaj u tramvaju (1978)
    60. Najlepse godine (1978)
    61. Pupinove zvezde (1979)
    62. Gospodin Dimkovic (1979)
    63. Slom (1979– )
    64. Husinska buna (1980)
    65. Poslednji cin (1981– )
    66. Operacija Teodor (1982)
    67. Spanac (1982– )
    68. Dani AVNOJ-a (1983– )
    69. Korespondencija (1983)
    70. Banjica (1984– )
    71. Jedna polovina dana (1985)
    72. Misija majora Atertona (1986– )
    73. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    74. Lovac protiv topa (1986)
    75. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    76. Ranjenik (1988– )
    77. Jastuk groba mog (1991– )
    78. Smrt gospodje Ministarke (1991)
    79. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    80. Prolece u Limasolu (1999)

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 18.11.2018 u 12:46.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1