+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Ivo Ban / Ivo Ban

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivo Ban / Ivo Ban

    IMDb



    Ivo Ban je slovenski glumac, rođen 19. maja, 1949. u Slovenj Gradec.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Strah (1974)
    2. Pomladi veter (1974)
    3. Cudoviti prah (1975)
    4. Sreca na vrvici / Hang on, Doggy! (1977)
    5. Draga moja Iza (1979)
    6. Krc (1979)
    7. Nasa krajevna skupnost (1980– )
    8. Nasvidenje v naslednji vojni (1980)
    9. Ante (1981– )
    10. Ucna leta izumitelja Polza (1982)
    11. Razseljena oseba (1982)
    12. Rdeci boogie ali Kaj ti je deklica (1982)
    13. Kiklop (1983– )
    14. Dih (1983)
    15. Zadah tela (1983)
    16. Dediscina (1984)
    17. Nas clovek (1985)
    18. Doktor (1985)
    19. Primoz Trubar (1986– )
    20. Kormoran (1986)
    21. Heretik (1986)
    22. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    23. Cisto pravi gusar (1987)
    24. Moj ata, socialisticni kulak (1987)
    25. Odpadnik (1988)
    26. P.S. - Post Scriptum (1988)
    27. Bronzová spirála (1988– )
    28. Kavarna Astoria (1989)
    29. Do konca in naprej / To the Limit and Beyond (1990)
    30. Jecarji (1990)
    31. Pripovedke iz medenega cvetlicnjaka (1991– )
    32. Srcna dama (1991)
    33. Felix (1997)
    34. Triptih Agate Schwarzkobler (1997)
    35. Cetverored (1999)
    36. Scetka (1999)
    37. Pesnikov portret z dvojnikom (2002)
    38. Ljubljana je ljubljena (2005)
    39. En dan resnice (2006)
    40. Balkan Inc. (2006– )
    41. Klepet s Piko (2008)
    42. Lasje (2008)
    43. Kandidatka in sofer (2009)
    44. Missione di pace (2011)
    45. Limonada (2012)
    46. Srecen za umret (2012)
    47. Sanghaj (2012)
    48. Bozicna vecerja (2012)
    49. Zivljenja Tomaza Kajzerja (2013– )
    50. Avtosola (2014)
    51. Nova dvajseta (2013– )
    52. Goveja postrv (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1