+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Alexander Cvetkovic / Aleksandar Cvjetković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Alexander Cvetkovic / Aleksandar Cvjetković

    IMDb



    Aleksandar Cvjetković (1958.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Velo misto (1980– )
    2. Nepokoreni grad (1981– )
    3. Kiklop (1983– )
    4. Zamke (1983– )
    5. Dirty Dozen: The Series (1988– )
    6. Tartif (1988)
    7. Born to Ride (1991)
    8. La vita cambia (2000)
    9. A Deadly Compromise (2000)
    10. Santa Maradona (2001)
    11. Incantesimo 5 (2002– )
    12. Le stagioni del cuore (2004– )
    13. Verso nord (2004)
    14. L'uomo del sottosuolo (2005)
    15. La moglie cinese (2006– )
    16. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    17. Balkan Inc. (2006– )
    18. 48 ore (2006– )
    19. Nasa mala klinika (2004–2007)
    20. Hermano (2007)
    21. Bitange i princeze (2005– )
    22. Stipe u gostima (2008– )
    23. Pocivali u miru (2013– )
    24. Ruza vjetrova (2011– )
    25. Tajne (2013– )
    26. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    Izmenjeno od: lisani; 12.05.2018 u 16:53.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1