+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Timothy John Byford / Timoti Džon Bajford

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Timothy John Byford / Timoti Džon Bajford

    IMDb



    Timoti Džon Bajford (engl. Timothy John Byford; 25. jul 1941, Solsberi - 5. maj 2014, Beograd) je britanski režiser, scenarista i glumac, koji je veći deo svog radnog veka proveo u Srbiji.

    Postao je poznat u Srbiji posle režiranja dečjih serijala „Neven“ i „Poletarac“.

    Dobitnik je Povelje Zmajevih dečjih igara 2011. godine.

    Dobio je početkom 2013. nacionalnu penziju Republike Srbije. Više godina je bolovao od raka, ali ga to nije sprečavalo da se bavi prevodilačkim radom. Dobitnik je priznanja „Stefan Prvovenčani“ koje dodeljuju Raške duhovne svečanosti, 2013. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sta se moze kad se dvoje sloze (1973– )
    2. Neven (1973– )
    3. Babino unuce (1976– )
    4. Poletarac (1980– )
    5. Osvajanje srece (1983– )
    6. Nedjeljni zabavnik (1984– )
    7. 16 puta Bojan (1986– )
    8. Tragom ptice dodo (1988– )
    9. Otvori prozor (1990– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:36.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1