+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.201 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Franjo Majetic / Franjo Majetić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Franjo Majetic / Franjo Majetić

    IMDb



    Franjo Majetić (Zagreb, 26. veljače 1923., - Varaždin, 29. studenog 1991.) je bio hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Glumu je započeo u Varaždinu. Nastupao je u većini hrvatskih kazališta. Najveće uspjehe je postigao ulogama Ardonjaka u Čarugi i Franje Šafraneka u komediji Kreše Golika Tko pjeva zlo ne misli. Osim dramskih uloga glumio je i u djelima Shakesperea, Goldonija, Držića, Tituša Brezovečkog i drugih.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tko pjeva zlo ne misli (1970)
    2. Lov na jelene (1972)
    3. Kipic (1972)
    4. Luda kuca (1972)
    5. Poslijepodne jednog fazana (1972)
    6. Zivjeti od ljubavi (1973)
    7. Pravednik (1974)
    8. Tena (1975)
    9. Kuca (1975)
    10. Seljacka buna 1573 (1975)
    11. Gruntovcani (1975– )
    12. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    13. Bijeli jorgovan (1977)
    14. Akcija stadion (1977)
    15. Ljubica (1978)
    16. Slucaj Filipa Franjica (1978)
    17. Macak pod sljemom (1978– )
    18. Znanstveno dopisivanje (1978)
    19. Pred odlazak (1978)
    20. Ivanjska noc (1979)
    21. Anno domini 1573 (1979– )
    22. Jegulje putuju u Sargasko more (1979)
    23. Ljubav jedne uniforme (1979)
    24. Liberanovi (1979)
    25. Punom parom (1978– )
    26. God (1980)
    27. Jelenko (1981– )
    28. Vlakom prema jugu (1981)
    29. Smogovci (1982–1996)
    30. Nepokoreni grad (1981– )
    31. Sustanar (1982)
    32. Lazes, Melita (1983– )
    33. Kiklop (1983– )
    34. Treci kljuc (1983)
    35. Zamke (1983– )
    36. Ne (1983)
    37. Inspektor Vinko (1984– )
    38. Nitko se nece smijati (1985)
    39. Ljubavna pisma s predumisljajem (1985)
    40. Put u raj (1985)
    41. Dosije (1986– )
    42. Ne daj se, Floki! (1986)
    43. San o ruzi (1986)
    44. Terevenka (1987)
    45. Kraljeva zavrsnica (1987)
    46. Mlada sila (1988)
    47. Ptice nebeske (1989– )
    48. Leo i Brigita (1989)

    Izmenjeno od: mir-lav; 21.05.2018 u 20:54.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1