+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.835
    Pohvaljen 43.862 puta u 9.298 postova
    Moć reputacije
    1268

    Stefan Kapicic / Stefan Kapičić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stefan Kapicic / Stefan Kapičić

    IMDb



    Stefan Kapičić (1. decembar 1978, Keln, Nemačka) je srpski glumac. Sin je jugoslovenskog košarkaša Dragana Kapičića.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kordon (2002)
    2. Podijum (2002–2003)
    3. Citravita (2003)
    4. Skoro sasvim obicna prica (2003)
    5. Slobodan pad (2004)
    6. Ulicni hodac (2004)
    7. O stetnosti duvana (2004)
    8. Ne skreci sa staze (2006)
    9. Obicni ljudi (2006–2007)
    10. Carlston za Ognjenku (2008)
    11. Vratice se rode (2007– )
    12. The Brothers Bloom (2008)
    13. The Unit (2006–2009)
    14. Numb3rs (2005–2010)
    15. 24 (2001–2010)
    16. The Event (2010– )
    17. Big Miracle (2012)
    18. Larin izbor: Izgubljeni princ (2012)
    19. Larin izbor (2011– )
    20. Hitac (2013)
    21. Stella (2013– )
    22. Zora dubrovacka (2013– )
    23. Bicemo prvaci sveta (2015)
    24. Andrija i Andjelka (2015– )
    25. Deadpool (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1