+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Marko Manojlovic / Marko Manojlović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Marko Manojlovic / Marko Manojlović

    IMDb



    Marko Manojlović (rođen 1982. godine u Beogradu) studirao je Pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Slavenka Saletovića.
    Debitovao je 2001. godine kao asistent reditelju Darjanu Mihajloviću na predstavi “Dantonova smrt”, a nakon toga saradjivao je sa mnogim afirmisanim pozorišnim rediteljima, među kojima su i Rahim Burhan (predstava “Beli beli svet”), Jagoš Marković (“Gospođa ministarka”), Jovan Ćirilov (“Nedozvani”), Gorčin Stojanović (“Kapetan Džon Piplfoks”), Loran Vanson (“Rupe”)...


    Predstavu “Smrt”, po tekstu Vudija Alena, režirao 2005. godine, na sceni Studio Jugoslovenskog Dramskog Pozorišta. Usledila je predstava “Klopka” u Narodnom pozorištu u Somboru,“Tri Praseta” u pozorištu Boško Buha,”Pokondirena Tikva” u Narodnom pozorištu u Kikindi i Beogradskom dramskom pozorištu, “Bez maske” u Ateljeu 212, "U Edenu na istoku” na Belefu 2007, "Noć ubica” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, “Eling” u Beogradskom dramskom pozorištu, “Nebeski odred” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, “Lepet mojih plućnih krila” NP Sombor i “Lažljivci” Gradsko pozoriste Podgorica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Nostradamus Effect (2009– )
    2. Get Thee Behind Me (2010– )
    3. Freedom Fighter (2010)
    4. Krakow (2010)
    5. Courage (2010)
    6. Burden of Proof (2011)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:16.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1