+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.462
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.849 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Dragana Varagic / Dragana Varagić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragana Varagic / Dragana Varagić

    IMDb



    Dragana Varagić (Kraljevo, 7. april 1957) je srpska glumica.

    Zaposlena je kao vanredni profesor na Akademiji umetnosti u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Svetozar Markovic (1980)
    2. Svetozar Markovic (1980– )
    3. Sestre (1981)
    4. Dan, dani... Nedzada K. (1982)
    5. Progon (1982)
    6. Mikelandjelo (1982)
    7. Veliki transport (1983)
    8. Varljivo leto '68 (1984)
    9. Banjica (1984– )
    10. Caj u pet (1984)
    11. Price iz fabrike (1985– )
    12. Slucaj Laze Kostica (1985)
    13. Sivi dom (1984– )
    14. Vuk Karadzic (1987– )
    15. Aleksa Santic (1990– )
    16. When the Bullet Hits the Bone (1996)
    17. This Is Wonderland (2004–2006)
    18. Magic Flute Diaries (2008)
    19. Flashpoint (2008–2012)
    20. Living in Your Car (2010– )
    21. Window Watching (2013)
    22. The Waiting Room (2015)
    23. Absence is Present (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:09.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1