+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.835
    Pohvaljen 43.862 puta u 9.298 postova
    Moć reputacije
    1268

    Bozidar Alic / Božidar Alić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Bozidar Alic / Božidar Alić

    IMDb



    Božidar Alić (Zagreb, 24. prosinca 1954.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Alić je rođen u Zagrebu 1954. godine. U rodnom gradu završio je Akademiju dramske umjetnosti, a stručno se usavršavao u Piccolo teatru u Milanu. U početcima svoje karijere Alić je imao seriju cjelovečernjih koncerata s maestrom Brankom Bulićem. Također je snimio CD s talijanskim pjesmama. Sudjelovao je i na nosaču zvuka "Dueli" pjevača Arsena Dedića. Također, snimio je featuring-pojavljivanje na albumu "Black Coffeja", koji je dobio Porina. Snimio je oko tisuću radijskih drama, recitirao je na radiju brojne pjesnike.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Akcija stadion (1977)
    2. Istarska rapsodija (1978)
    3. Zivi bili pa vidjeli (1979)
    4. Obiteljski album (1981)
    5. O ovom pretuznom dogadjaju (1981)
    6. Nepokoreni grad (1981– )
    7. Treci kljuc (1983)
    8. Pijanist (1983)
    9. U logoru (1983)
    10. Memed My Hawk (1984)
    11. Nadia (1984)
    12. Pod starim krovovima (1984)
    13. Zadatak (1985)
    14. Putovanje u Vucjak (1986– )
    15. Svila Skare (1987)
    16. Eksperiment profesora Hincica (1988)
    17. Smrt godisnjeg doba (1988)
    18. Memories of Midnight (1991)
    19. Pizza Colonia (1991)
    20. The Sands of Time (1992)
    21. Sestre (1992)
    22. Papa Sixto V (1992)
    23. Kamenita vrata (1992)
    24. Tales of Mystery and Imagination (1995– )
    25. Olovna pricest (1995)
    26. Agonija (1998)
    27. Cetverored (1999)
    28. Holding (2001)
    29. Sjecanje na Georgiju (2002)
    30. Milost mora (2003)
    31. Infekcija (2003)
    32. Duga mracna noc (2004)
    33. Jerusalemski sindrom (2004)
    34. Milijun eura (2005– )
    35. Duga mracna noc (2005– )
    36. Pusca Bistra (2005)
    37. Zabranjena ljubav (2004–2008)
    38. Ljubav u zaledju (2005– )
    39. Kravata (2006)
    40. Crveno i crno (2006)
    41. Obicni ljudi (2006–2007)
    42. Cimmer fraj (2006–2007)
    43. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    44. Najbolje godine (2009– )
    45. Instruktor (2010– )
    46. Pusiona (2012)
    47. Inspektor Martin i banda puzeva (2012)
    48. Someone Dies Tonight (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:57.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1