+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Sven Medvesek / Sven Medvešek

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sven Medvesek / Sven Medvešek

    IMDb



    Sven Medvešek (1965.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Oficir s ruzom (1987)
    2. Prica o Duhu (1989)
    3. Leo i Brigita (1989)
    4. Trazim srodnu dusu (1990– )
    5. Dirigenti i muzikasi (1990– )
    6. Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990)
    7. Captain America (1990)
    8. Memories of Midnight (1991)
    9. Mirta uci statistiku (1991)
    10. Zlatko i detektivi (1992–1993)
    11. Sokak triju ruza (1992)
    12. Sedma kronika (1996)
    13. Olujne tisine 1895-1995 (1997– )
    14. Mondo Bobo (1997)
    15. Schimanski (1997– )
    16. Agonija (1998)
    17. Polagana predaja (2001)
    18. Hlapiceve nove zgode (2000– )
    19. Prezimiti u Riu (2002)
    20. Potonulo groblje (2002)
    21. Infekcija (2003)
    22. Libertas (2006)
    23. Kradljivac uspomena (2007)
    24. Max Schmeling (2010)
    25. The Show Must Go On (2010)
    26. Instruktor (2010– )
    27. Venuto al mondo (2012)
    28. Taubeki (2014)
    29. Crno-bijeli svijet (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 26.09.2018 u 11:52.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1