+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.201 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Milutin Petrovic / Milutin Petrović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milutin Petrovic / Milutin Petrović

    IMDb



    Milutin Petrović rođen je 23. marta 1961. godine u Beogradu. Univerzitet umetnosti u Beogradu, Fakultet dramskih umetnosti, Filmska i TV režija, diplomirani filmski i TV reditelj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Telefonomanija (1987)
    2. Dome, slatki dome (1988– )
    3. Zemlja istine, ljubavi i slobode (2000)
    4. Novogodisnji program (2003)
    5. Jug jugoistok (2005)
    6. Agi i Ema (2007)
    7. Novo je da sam bila zlostavljana (2010)
    8. Petlja (2014)
    9. Petlja (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:27.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1