+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Agostina Belli / Agostina Belli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Agostina Belli / Agostina Belli

    IMDb



    Agostina Belli (rođena 13. April 1947) je italijanska filmska glumica. Ona se pojavila u više od 50 filmova od 1968. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Banditi a Milano (1968)
    2. Il terribile ispettore (1969)
    3. Cran d'arrêt (1970)
    4. Formula 1: Nell'Inferno del Grand Prix (1970)
    5. Angeli senza paradiso (1970)
    6. Il castello dalle porte di fuoco (1970)
    7. Faccia da schiaffi (1970)
    8. Ma che musica maestro (1971)
    9. Giornata nera per l'ariete (1971)
    10. Mimì metallurgico ferito nell'onore (1972)
    11. Nonostante le apparenze... e purchè la nazione non lo sappia... all'onorevole piacciono le donne (1972)
    12. La notte dei diavoli (1972)
    13. Bluebeard (1972)
    14. La calandria (1972)
    15. Baciamo le mani (1973)
    16. Revolver (1973)
    17. L'ultima neve di primavera (1973)
    18. Sepolta viva (1973)
    19. La governante (1974)
    20. Virilità (1974)
    21. Il figlio della sepolta viva (1974)
    22. Quando l'amore è sensualità (1974)
    23. Il piatto piange (1974)
    24. Profumo di donna (1974)
    25. Il lumacone (1974)
    26. Le jeu avec le feu (1975)
    27. Conviene far bene l'amore (1975)
    28. Due cuori, una cappella (1975)
    29. Telefoni bianchi (1976)
    30. Le grand escogriffe (1976)
    31. Cara sposa (1977)
    32. Un taxi mauve (1977)
    33. Holocaust 2000 (1977)
    34. Doppio delitto (1977)
    35. L'enfant de nuit (1978)
    36. Suggestionata (1978)
    37. Manaos (1979)
    38. La guérilléra (1982)
    39. Vai avanti tu che mi vien da ridere (1982)
    40. On ne le dira pas aux enfants (1983)
    41. Barcamenandoci (1984)
    42. Un amour interdit (1984)
    43. Varietà (1984– )
    44. Vanita (1984– )
    45. Torna (1984)
    46. Giorno dopo giorno (1985– )
    47. Una donna senza nome (1987)
    48. Una donna da scoprire (1987)
    49. Soldati - 365 all'alba (1987)
    50. Fratello dello spazio (1988)
    51. L'agence (1989– )
    52. Happy end (1989)
    53. La famiglia Ricordi (1995– )
    54. La voce del cuore (1995– )
    55. Favola (1996)
    56. Uno su due (2006)
    57. Amore che vieni, amore che vai (2008)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:35.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1