+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Sebastian Cavazza / Sebastijan Cavazza

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sebastian Cavazza / Sebastijan Cavazza

    IMDb



    Sebastian Cavazza, slovenački pozorišni i filmski glumac, rođen 19. mart 1973, Kranj, Slovenija. Sebastian Cavazza je sin glumca i reditelja Borisa Cavazza.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Triangel (1991)
    2. Carmen (1995)
    3. Chamchatka (1996)
    4. Balkanska ruleta (1998)
    5. Adrian (1998)
    6. Lesi se vraca (2000)
    7. Zelim vse (2004)
    8. Cokoladne sanje (2004– )
    9. Nasa mala klinika (2004–2007)
    10. Kratki stiki (2006)
    11. A Midsummer Night's Dream (2006)
    12. Nasa mala klinika (2004– )
    13. L... kot ljubezen (2007)
    14. Zaustavi vreme (2008– )
    15. Nasa mala klinika (2007– )
    16. Vampir z Gorjancev (2008)
    17. Lovec oblakov (2009)
    18. Pisma iz Egipta (2010)
    19. Na putu (2010)
    20. Moji, tvoji, najini (2010–2012)
    21. Prepisani (2010– )
    22. Lea i Darija (2011)
    23. Pikapolonica hoce odrasti (2011)
    24. Faccia d'angelo (2012)
    25. Halimin put (2012)
    26. Nahrani me z besedami (2012)
    27. Montevideo, vidimo se! (2014)
    28. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    29. Inferno (2014)
    30. Pocivali u miru (2013– )
    31. Ti mene nosis (2015)
    32. Idila (2015)
    33. Da sam ja netko (2015– )
    34. Ederlezi Rising (2016)
    35. Winnetou & Old Shatterhand (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:15.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1