+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Bozidarka Frajt / Božidarka Frajt

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Bozidarka Frajt / Božidarka Frajt

    IMDb



    Božidarka Frajt (Velika Žuljevica, 11. studenog 1940.), hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Lakat kao takav (1959)
    2. Bolje je umeti (1960)
    3. Licem u lice (1963)
    4. Covik od svita (1965)
    5. Denovi na iskusenie (1965)
    6. Protest (1967)
    7. Iluzija (1967)
    8. Adam i Eva (1969)
    9. Sumorna jesen (1969– )
    10. Pod novim krovovima (1969– )
    11. Rosolino Paternò, soldato... (1970)
    12. Ann och Eve - de erotiska (1970)
    13. Pucanj (1970)
    14. Pliva Bebimiks 'Prijatelj' (1970)
    15. Ziva istina (1972)
    16. Kipic (1972)
    17. Uzicka Republika (1974)
    18. Muke po Mati (1975)
    19. Zena s krajolikom (1976)
    20. Vagon li (1976)
    21. Uzicka Republika (1976– )
    22. Kuhinja (1976)
    23. Izdaja (1976)
    24. Pucanj (1977)
    25. Alpensaga (1976–1980)
    26. I tako dalje (1977)
    27. Ljubica (1978)
    28. Macak pod sljemom (1978– )
    29. Svjetionik (1979– )
    30. Todora (1979)
    31. Visoki napon (1981)
    32. Snadji se, druze (1981)
    33. Ritam zlocina (1981)
    34. Kasno, natporucnice! (1981)
    35. Izjava (1982)
    36. Pet mrtvih adresa (1984)
    37. Otac na sluzbenom putu (1985)
    38. Otac na sluzbenom putu (1985– )
    39. Un foro nel parabrezza (1985)
    40. Ja sam starinski ormar (1986)
    41. Zagubljen govor (1988– )
    42. Dirty Dozen: The Series (1988– )
    43. Najbolji (1989)
    44. Covjek koji je volio sprovode (1989)
    45. Zena s krajolikom / Landscape with a Woman (1989)
    46. Isprani (1995)
    47. Cudnovate zgode segrta Hlapica (1997)
    48. Treca zena (1997)
    49. Rusko meso (1997)
    50. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    51. Crvena prasina (1999)
    52. Cetverored (1999)
    53. Nebo sateliti (2000)
    54. Crna kronika ili dan zena (2000)
    55. Tu (2003)
    56. Slucajna suputnica (2004)
    57. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    58. Rupa (2006)
    59. Gospodja za prije (2007)
    60. Iza stakla (2008)
    61. Zakon! (2008– )
    62. Stipe u gostima (2008– )
    63. Duh babe Ilonke (2011)
    64. Korak po korak (2011)
    65. Josef (2011)
    66. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    67. Segrt Hlapic (2013)
    Izmenjeno od: mir-lav; 22.08.2019 u 10:22.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1