+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Zvonimir Crnko / Zvonimir Črnko

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zvonimir Crnko / Zvonimir Črnko

    IMDb



    Zvonimir Črnko (Buševec kod Velike Gorice, 1. kolovoza 1936. - 25. siječnja 2008.) hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac i radijski dramatičar (Dramski program Radio Zagreba).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jedna od onih godina (1963)
    2. Der Ölprinz (1965)
    3. Apel (1965)
    4. Mokra koza (1966)
    5. Crne ptice (1967)
    6. Kad je mac krojio pravdu (1967– )
    7. Kineski zid (1967)
    8. Isadora (1968)
    9. Adam i Eva (1969)
    10. Sumorna jesen (1969– )
    11. The Name of the Game (1968–1971)
    12. Hranjenik (1970)
    13. Makedonski del od pekolot (1971)
    14. Pijetlov kljun (1972)
    15. Gorcina u grlu (1973)
    16. Doktor Mladen (1975)
    17. Tena (1975)
    18. Seljacka buna 1573 (1975)
    19. Dolje s oruzjem (1975)
    20. Vizi privati, pubbliche virtù (1976)
    21. Fluchtversuch (1976)
    22. Akcija stadion (1977)
    23. Mannen i skuggan (1978)
    24. Covjek koga treba ubiti (1979)
    25. Anno domini 1573 (1979– )
    26. Izgubljeni zavicaj (1980)
    27. Nepokoreni grad (1981– )
    28. Trojanski konj (1982)
    29. Tamburasi (1982)
    30. Kiklop (1982)
    31. Kiklop (1983– )
    32. Crveni i crni (1985)

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:46.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1