+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.462
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.849 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Milutin Kosovac / Milutin Kosovac

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milutin Kosovac / Milutin Kosovac

    IMDb



    Milutin Kosovac rođen 11. marta. 1924. godine u Sarajevu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Uz logorske vatre (1951)
    2. Opasnost prijeti (1954)
    3. Jablanica (1955)
    4. Modna revija (1955)
    5. Kocari iz Kalija (1958)
    6. Poplave (1960)
    7. Dobra kob (1964)
    8. Vukovar (1965)
    9. Zeljezara Zenica 66 (1966)
    10. Sunce tudjeg neba (1968)
    11. Carski dan (1969)
    12. Vojska bez kasarni (1969)
    13. Devetnaest djevojaka i jedan mornar (1971)
    14. Rastanci (1973)
    15. Put do radnog mjesta (1973)
    16. Jugo moja (1973)
    17. Kao i drugi (1974)
    18. Vode (1975)
    19. Vracanje (1981)
    20. Sada i zauvijek (1983)
    21. Ada (1985)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:26.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1