+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.512
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.867
    Pohvaljen 44.273 puta u 9.324 postova
    Moć reputacije
    1273

    Josip Zappalorto / Josip Zappalorto

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Josip Zappalorto / Josip Zappalorto

    IMDb



    Josip Zappalorto je rođen 1909. On je bio glumac, poznat po Putnici sa Splendida (1956), Abeceda straha (1961). Umro je 1971. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Das Haus an der Küste (1954)
    2. Putnici sa Splendida (1956)
    3. Pod sumnjom (1956)
    4. Abeceda straha (1961)
    5. Nevesinjska puska (1963)
    6. Old Surehand (1965)
    7. Mandrin (1972)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:27.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1