+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.847 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Branko Cvejic / Branko Cvejić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Branko Cvejic / Branko Cvejić

    IMDb



    Branko Cvejić (Beograd, 25. avgust 1946) je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac.

    Branko Cvejić je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Osim što je igrao bio je i upravnik Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 2002 do 2011. godine. Kao gost je igrao u Pozorištu Atelje 212 i Zvezdara teatru.

    Popularnost je stekao ulogom Baneta Bumbara u televizijskoj seriji Grlom u jagode.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Prozvan je i V-3 (1962)
    2. Dim (1967)
    3. Jedno tuce zena (1967)
    4. Sirota Marija (1968)
    5. Visnja na Tasmajdanu (1968)
    6. Mladici i devojke 1 (1968– )
    7. Ima ljubavi, nema ljubavi (1968)
    8. Radjanje radnog naroda (1969– )
    9. Tri serenade (1969)
    10. Sufle (1969)
    11. Mladici i devojke 2 (1969)
    12. Hajde da se igramo (1969)
    13. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    14. Kako (1972– )
    15. Samoubica (1972)
    16. Kamiondzije (1972– )
    17. Nase priredbe (1973– )
    18. Paja i Jare (1973)
    19. Dubravka (1973)
    20. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    21. Dimitrije Tucovic (1973– )
    22. Provod (1974)
    23. Mister Dolar (1974)
    24. Otpisani (1974– )
    25. Djavolje merdevine (1975– )
    26. Sinovi (1975)
    27. Lepeza ledi Vindemir (1975)
    28. Golgota (1975)
    29. Dolje s oruzjem (1975)
    30. Grlom u jagode (1975– )
    31. Vuci i ovce (1976)
    32. Morava 76 (1976)
    33. Nikola Tesla (1977– )
    34. Miris poljskog cveca (1977)
    35. Vasa Zeleznova (1977)
    36. Crni dani (1977)
    37. Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (1977)
    38. Bravo maestro (1978)
    39. Momci iz Crvene duge (1978)
    40. Pucina (1978)
    41. Misao (1978)
    42. Srecna porodica (1979)
    43. Vaga za tacno merenje (1975– )
    44. Pupinove zvezde (1979)
    45. Srecna porodica (1979)
    46. Gospodin Dimkovic (1979)
    47. Petrijin venac (1980)
    48. Vruc vetar (1980– )
    49. Poletarac (1980– )
    50. Avanture Borivoja Surdilovica (1980)
    51. Gospodjica (1980)
    52. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    53. Husinska buna (1980)
    54. Hajduk (1980)
    55. Majstori, majstori! (1980)
    56. Erogena zona (1981)
    57. Svetozar Markovic (1980– )
    58. Sok od sljiva (1981)
    59. Ziveti kao sav normalan svet (1982)
    60. Stranstvovanje (1982)
    61. Venerijanska raja (1982)
    62. Stenica (1982)
    63. Balkan ekspres (1983)
    64. Snohvatice (1983)
    65. Zadah tela (1983)
    66. Razvojni put Bore Snajdera (1983)
    67. Nesto izmedju (1983)
    68. Karlovacki dozivljaj 1889 (1983)
    69. Varljivo leto '68 (1984)
    70. Kamiondzije 2 (1983– )
    71. Nesto izmedju (1984– )
    72. Kamiondzije opet voze (1984)
    73. Veliki talenat (1984)
    74. Balkan ekspres (1984– )
    75. I to ce proci (1985)
    76. Jagode u grlu (1985)
    77. Rodoljupci (1986)
    78. Putujuce pozoriste Sopalovic (1986)
    79. Od zlata jabuka (1986)
    80. Miss (1986)
    81. Uvek spremne zene (1987)
    82. Slucaj Harms (1987)
    83. Vuk Karadzic (1987– )
    84. Strategija svrake (1987)
    85. Pogresna procena (1987)
    86. Pod rusevinama (1987)
    87. Bolji zivot (1987–1991)
    88. Braca po materi (1988)
    89. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    90. Drugi covek (1988)
    91. Roman o Londonu (1988)
    92. Novogodisnja prica (1988)
    93. Za sada bez dobrog naslova (1988)
    94. Balkan ekspres 2 (1989)
    95. Djavolji raj (1989)
    96. Balkan ekspres 2 (1989– )
    97. Boj na Kosovu (1989)
    98. Songlines (1989)
    99. Poslednji krug u Monci (1989)
    100. Obicna prica (1989)
    101. Le retour d'Arsène Lupin (1989–1996)
    102. Granica (1990)
    103. Strategija svrake (1990– )
    104. Pokojnik (1990)
    105. Moj brat Aleksa (1991)
    106. Aleksa Santic (1990– )
    107. Dezerter (1992)
    108. Sovinisticka farsa 2 (1992)
    109. Bolje od bekstva (1993)
    110. Bice bolje (1994)
    111. Slatko od snova (1994)
    112. Underground (1995)
    113. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    114. Gore dole (1996–1997)
    115. Nikoljdan 1901. godine (1998)
    116. Hrana za glavu (1998)
    117. A sad adio (2000)
    118. Lola (2001)
    119. Porodicno blago (1998–2002)
    120. Suze Dennisa Tita (2002)
    121. Jagoda u supermarketu (2003)
    122. Sjaj u ocima (2003)
    123. Slobodan pad (2004)
    124. Stizu dolari (2004– )
    125. Sutra ujutru (2006)
    126. Bela ladja (2006– )
    127. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    128. Nije kraj (2008)
    129. Ono kao ljubav (2009– )
    130. For Those Who Can Tell No Tales (2013)
    131. Britva (2015)
    132. Sindjelici (2013– )
    133. Ulica lipa (2008– )
    134. Zmurke (2018–2019)


    Pozorištna predstava:
    Izmenjeno od: mir-lav; 04.08.2019 u 13:55.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:36.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1