+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.215 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Silva Cusin / Silva Čušin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Silva Cusin / Silva Čušin

    IMDb



    Silva Cusin, slovenska filmska i pozorisna glumica. Rođena 8. jul. 1957, Ljubljana, Slovenija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Praznovanje pomladi (1978)
    2. Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987)
    3. Nekdo drug (1989)
    4. Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991)
    5. Scetka (1999)
    6. Z ljubeznijo (2000)
    7. Slepa pega (2002)
    8. Predmestje (2004)
    9. Estrellita (2007)
    10. Hit poletja (2008)
    11. Skriti spomin Angele Vode (2009)
    12. 9:06 (2009)
    13. Trst je nas! (2009)
    14. Vikend v Brightonu (2011)
    15. Na terapiji (2011– )
    16. Terapija/Na terapiji (2011– )
    17. Srecen za umret (2012)
    18. Inferno (2014)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:18.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1