+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.214 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Igor Sterk / Igor Šterk

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Igor Sterk / Igor Šterk

    IMDb



    Igor Sterk je rođen 1968.godine. Diplomirao je na Filmskoj akademiji u Ljubljani. Njegov prvi igrani film Ekspres, ekspres (1997) osvojio je 15 međunarodnih nagrada. Njegov drugi igrani film, Ljubljana (2002), nominovan je za nagradu "Tigar" na Međunarodnom filmskom festivalu u Roterdamu.

    Njegov treći film, Tuning, svetsku premijeru imao je u takmičarskom delu festivala u Karlovim Varima 2005. godine. Film je dobio nagradu za najbolji igrani film na festivalu Manhajm-Hajdelberg. Njegov kratki film Everi Breath You Take (2008) uvršten je u takmičarsku selekciju u Veneciji.

    Njegov poslednji film, 9:06, osvojio je 9 nagrada na Slovenačkom filmskom festivalu 2009. godine, uključujući i nagradu za najbolji film godine. Osvojio je tri međunarodna priznanja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ekspres, Ekspres (1995)
    2. Ljubljana (2002)
    3. Uglasevanje (2005)
    4. Every Breath You Take (2008)
    5. 9:06 (2009)
    6. Pozabljeni (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:40.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:37.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1