+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.007 puta u 9.245 postova
    Moć reputacije
    1265

    Frano Maskovic / Frano Mašković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Frano Maskovic / Frano Mašković

    IMDb



    Frano Mašković (Dubrovnik, 6. svibnja 1978.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Snivaj, zlato moje (2005)
    2. Zutokljunac (2005– )
    3. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    4. Nasa mala klinika (2004–2007)
    5. Armin (2007)
    6. Tesko je biti fin (2007)
    7. Pusti me da spavam (2007)
    8. Luda kuca (2005– )
    9. Zagrebacke price (2009)
    10. Penelopa (2009)
    11. Libertango (2009)
    12. U mojoj glavi andjeo (2010)
    13. Neke druge price (2010)
    14. Easter Eggs (2010)
    15. 7 seX 7 (2011)
    16. Such a beautiful day (2011)
    17. Zagrebacke price vol. 2 (2012)
    18. Fred (2012)
    19. Na terapiji (2013– )
    20. Zajedno (2014)
    21. Stipe u gostima (2008– )
    22. Glas naroda (2014– )
    23. Odlazak (2015)
    24. Minute (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:40.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1